26 Бр. Военен Камион с Набор от Мъже-войници(2 в 1), Мини-Molded Бойна машина в Камион-перевозчике, Армията Играчка Двупосочен Транспорт за Бебе, Момиче, Момче, Играйте рож?

26 Бр. Военен Камион с Набор от Мъже-войници(2 в 1), Мини-Molded Бойна машина в Камион-перевозчике, Армията Играчка

BGN 31.96

Наличност

Товарен камион - транспортьор с 10 различни армейскими коли и 16 пластмасови фигурки на войници, включително 2 хеликоптер, танк, бтр, дълъг камион, противовоздушную техника.Пикап и така нататък.Осигуряване на дълготрайна устойчивост и използването на този армейски камион и камион от сплав използва умело направен от издръжлива пластмаса или метал, за да издържат на безкрайни часове игра.Децата могат да Създадат Своя Собствена Военна Бойна База.Игри определени в стил Милитари са поставени в детски ръцете и джобовете!Дете обича да скриете машината в две отделения за багаж в кабината, извадете ги от багажника и ги тласне напред.Идеално за деца, които играят военен боен камион или военни игри, които допринасят за координацията на ръцете и очите и развитието на ранно предучилищно образование.Най-добрите Топперы за Торти, Играчки за столчета за автомобил, Училищен награда и т.н. Този комплект за военната база е чудесен подарък, който е подходящ за вашето дете по време на парти по случай рожден Ден, Коледа или друг празник.Децата могат да играят в армейските аксесоари със своите приятели у дома, в парка, на плажа,в детски предучилищни заведения и т.н. 2 в колата-перевозчике 1(функция количество и функция за пренос на 1 камион)Като се използва функция на бутона : Поставете мини камион на предната част на големия камион,ръчно отваряне на входната врата и натиснете бутона врата, мини-камион може бързо да се плъзга напред. СПЕЦИФИКАЦИЯ : Материал : Пластмаса и сплав цинк-Препоръчителна възраст : от 3 години Размер : Товарен автомобил-превозвач Размер е около : 35.5*9.5*15.5 вижте поради разнообразието На стилове, модели размерът на друг мини кола или хеликоптер, за да е малко по-различно.ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА : 10 части гласове под натиска на модели на военни армейски камиони И 16 части за военни войници.Лесно се играе : Просто колелата на автомобила или натиснете напред,колкото повече мощност давате, толкова по-бързо те разгоняются по пода.Играчки за камиони Подвижна въртяща се кабина - лесно се обръща в Камион е с дръжка отгоре, така че е лесно да носят със себе си, заедно с колите вътре.Идеален подарък : Комплекти военни камиони-това е изискани подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци и други подаръци за деца.Специален дизайн идеален за колекционери за демонстрация или декориране на къщи.Военен изтребител-отлична развитие играчка, която развива любопитството, творчески способности и координацията на ръцете и очите на детето си.Децата могат да играят на ролеви игри и изграждане на собствените си военни бази.


Спецификация

Материал:
Пластмаса и цинк сплав
Препоръчителна възраст:
от 3 години и по-възрастни
Размер:
Камион-транспортьор мерките за
Поради разнообразието на стилове, модели размерът на друг мини кола или хеликоптер, за да е малко по-различно. :
Пакетът включва:
10 отделни гласове под натиска на Модели на военни армейски камиони И 16 отделни военни войници. :
Лесно се играе:
Просто колелата на автомобила или натиснете напред,колкото повече енергия давате, толкова по-бързо те разгоняются по пода.Играчки за камиони Подвижна въртяща се кабина - лесно се обръща в Камион е с дръжка отгоре, така че е лесно да носят със себе си, заедно с колите вътре. :
Идеален подарък:
Комплекти военни камиони-това е изискани подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци и други подаръци за деца. Специален дизайн идеален за колекционери за демонстрация или декориране на къщи. :
Военен изтребител-отлична развитие играчка, която развива любопитството, творчески способности и координацията на ръцете и очите на детето си. Децата могат да играят на ролеви игри и изграждане на собствените си военни бази. :

Те също купуват с този продукт