Комплект резаков за хартия с блестящи карти HIRALIY, 60 Листа с Разнообразни листа с пайети формат А4, Хартия от метално фолио с цветни карти, за да работи за декор на пар?

Комплект резаков за хартия с блестящи карти HIRALIY, 60 Листа с Разнообразни листа с пайети формат А4, Хартия от метално

BGN 17.59

Наличност

Комплект нож за хартия за бонус карта Вие ще получите : 1x машинка за катер на хартия, 20 x лъскава хартия за картички (5 цвята, 250 г), 20 x хартия от метално фолио (5 цвята, 250 г), 20 x цветен картон (10 цвята, 230 г).Този комплект материали за scrapbooking и занаяти ще съответства на различни творчески и забавни художествени и занаятчийски проекти. 20 Лъскава хартия за визитки - Размер : 8,5 х 11 сантиметра.Хартия за блестящи картички включва 5 цвята, златен блясък, сребърен блясък, черен блясък, розов блясък, виолетов блясък.Всяка книга изработени от здрав картон, с тегло 250 грама. 20 Хартия от метално фолио Размер : 8,5 х 11 сантиметра.Метална хартия за картички включва 5 цвята, злато, сребро, червено, лилаво, розово.Всеки лист от метално фолио е изработен от устойчив материал за карти с капацитет 250 гр.Моля, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, че нашите метални листове не са огледално, довършителни работи.Нож за хартия и цветен картон Включени-Нож за хартия HIRALIY е предназначен за рязане на хартия с формат А3, А4, А5, снимки, картички, ламинирани материали (до 1,5 мм) и по -. 230 гр. цветна картонена блок от 20 листа е идеален за ежедневието на проекти, като флаери, изработка на проекти, за училищни проекти, цветово кодиране, независимо дали в дома, офиса или класната стая.Универсален картонена хартия пакет-Всички картонени опаковки лесно се нарязват с помощта на ножици за рязане или штамповочных на металорежещи машини.Добре е за нарязване на производителя.Отличен за scrapbooking, празнични украси, подаръци, празнична и сватбена декорация, производство на цветя, булчински душове, детски душове, сватби, годишнини, рождени дни, абитуриентски, подарък опаковки и много други.


Спецификация

Те също купуват с този продукт