4 Бр. Капак на клетка за клетки Уловитель семена Найлон Регулируема пола Мрежа за клетка за клетките на Окото капачка Клетка за папагал Окото защита за папагал, Котк

4 Бр. Капак на клетка за клетки Уловитель семена Найлон Регулируема пола Мрежа за клетка за клетките на Окото капачка

BGN 11.19

Наличност

Дишащи и разтеглив : капачки за птичи клетки, изработени от найлон, леки и осигуряват циркулация на въздуха, силни и еластични, плътно държат капака клетка за клетките на място и да предотвратяват подхлъзване.Лесна инсталация : опаковката съдържа 4 броя капачки за птичи клетки, както и размера на капачки за клетка за клетките е прибл. 78,7 х 15.7 инча/ 200 х 40 см; може да се коригира в съответствие с размера на клетка за клетките, а на кутията клетка има шнур за лесно регулиране на размера.Лесен за почистване : сетчатую на капака може да се анализира, тя е много лесна и удобна; Тя може да се пере в машина, бързо изсъхва; тя е достатъчно за ежедневна употреба и замяна; Здрав найлон за по-дълга употреба.Разхлабете светлина : черна окото на кутията може да се прилага за облекчаване на светлина, което го прави по-остър, но не чрез блокиране на циркулацията на въздуха, осигурявайки комфортни условия за сън на вашия домашен любимец.Пазете дома си в чистотата на : тази нейлоновую сетчатую капак за клетка за клетки може да бъде надянато отгоре до долу, в съответствие с вашите нужди, за да заобикалят клетка, тя може да се предотврати разпространението на пера, семена и т.н. От клетката навън, което помага за намаляване на натоварването на почистване.Широко приложение : Практически инструменти за малки птичи клетки или клетки за хамстери.Дръжте клетката чисто : Лесно клетка съдържа чиста, прозрачна капачка клетки позволява лесно и удобно да наблюдават птици.


Спецификация

Материал:
Найлон
Цвят:
Черен, Бял
Размер:
approx. 78.7 x 15.7 inches/ 200 x 40 cm
Пакетът включва:
4 x Найлон окото на кутията клетка за клетки :
Топло известие:
При отваряне той може да има миризма на материала. Моля, измийте го преди използване. :
Тъй като посочения по-горе размер се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от посочения по-горе размер. :

Те също купуват с този продукт