Рефрактометър соленост на AMTAST Тестер солена вода ATC Автоматична температурна компенсация за туршия, храни, промишленост, морската вода Обхват на скалата 0~28%, Израб?

Рефрактометър соленост на AMTAST Тестер солена вода ATC Автоматична температурна компенсация за туршия, храни, промишленост,

BGN 14.00

Наличност

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Саламура, хранително-вкусовата промишленост, морска вода и т.н. ОБХВАТ на ИЗМЕРВАНЕ : солената вода с висока концентрация по скалата на 0-28%( 0-280 процентни пункта). ATC : С автоматична компенсация на температурата може да бъде точна, дори и при ниско ниво на солта. ЛЕСНА УПОТРЕБА : 2-3 капки от разтвора, можете бързо и точно да прочетете резултат. ПОРТАТИВЕН И ЗДРАВ : Изработен е от мед, а не от евтин алуминий, лесен за почистване и се сервира. 1. Обхват на измерване : 0~28 %2. Резолюция : 0,20%3. Обхват на обезщетението ATC : 0~30°C4. Материал : Мед 5. Размер : 27x40x160 мм (1.06x1.57x6.30 инча) Пакетът включва : 1. Рефрактометър за x11. Сенки за очи x12. Смукателна тръба x13. Отвертка x14. Калъф за носене x1 ТЕМПЕРАТУРНА КОМПЕНСАЦИЯ Референтен температура е 20°C. In при експлоатация температура трябва да се коригира в съответствие с корректирующей таблицата.ATC е с автоматична компенсация на температура, той има и допълнителна функция, тя позволява на потребителя да се съсредоточи върху измерения, без да се притеснявате за температура.Обхват на обезщетението е 0~30°C. НАЧИН на РАБОТА 1. Пригответе се : Насочете предния край на рефрактометъра в посока на силна светлина и регулиране на регулировочное пръстен диоптър (5), докато ретината няма да станат добре видими. 2. Калибриране : отворете капака (2), капните една или две капки дестилирана вода на повърхността на призми, затворете капака и леко натиснете върху нея, след това настройте правилния винт (3) за граница на светло синьо совпадала с нулевата линия. 3. Измерване : Отворете капака (2), почистване на повърхността на призмата парче мека памучна фланела, капните 1~2 капки измерена разтвор.Затворете капака и леко натиснете върху нея, след това прочетете съответната продължителността на светлата и тъмната граница.Показания - това е концентрация на соленост измерват разтвор.Съхранение : След измерване почистете повърхността на призми и накладку влажна марля, и нея трябва внимателно да се съхраняват.


Спецификация

Те също купуват с този продукт