Оборудване запечатване пенопластовая лента MECCANIXITY с Ширина 5 мм и дебелина 1 мм и дебелина 2 мм, Дължина 5 метра/16,4 фута, Самозалепващи погодная лента за изолация на в?

Оборудване запечатване пенопластовая лента MECCANIXITY с Ширина 5 мм и дебелина 1 мм и дебелина 2 мм, Дължина 5 метра/16,4

BGN 21.44

Наличност

Здрава залепваща основа, здраво залепен.EVA ударопрочнее от PS (полистирол), по-добре блокира вятъра.Добра гъвкавост, еластичност, подобно на гума, блясък на повърхността, добра устойчивост на стареене.Материал : EVA (етилен винил ацетат); Ширина : 5 мм / 0,2 инча; Дебелина : 1 мм / 0,04 инча; 2 мм / 0,08 инча; Обща дължина : 5 метра / 16,4 фута.Еднопосочни полистирен лента се използват за временно или постоянно закрепване, опаковане, звукоизолация, топлоизолация и попълване на пропуски.Широко се използва в различни врати и прозорци, мебели, електрически шкафове, функции и т.н. оборудване запечатване ленти от стиропор и може да се използва като изолатори в електронни продукти, битова техника, хардуер, инструменти и т.н. Лесен за използване, просто откъснете хартията на повърхността, преди да използвате, и след това нарежете на разстояние от нея по размер с ножица или други инструменти.Еднопосочни полистирен лента се използват за временно или постоянно закрепване, опаковане, звукоизолация, топлоизолация и попълване на пропуски.Широко се използва в различни врати и прозорци, мебели, електрически шкафове, функции и т.н. оборудване запечатване ленти от стиропор и може да се използва като изолатори в електронни продукти, битова техника, хардуер, инструменти и т.н. Лесен за използване, просто откъснете хартията на повърхността, преди да използвате, и след това нарежете на разстояние от нея по размер с ножица или други инструменти.Здрава залепваща основа, здраво залепен.EVA ударопрочнее от PS (полистирол), по-добре блокира вятъра.Добра гъвкавост, еластичност, подобно на гума, блясък на повърхността, добра химическа стабилност, добра устойчивост на стареене.Еднопосочни полистирен лента се използват за временно или постоянно закрепване, опаковане, звукоизолация, топлоизолация и попълване на пропуски.Широко се използва в различни врати и прозорци, мебели, електрически шкафове, функции и т.н. оборудване запечатване ленти от стиропор и може да се използва като изолатори в електронни продукти, битова техника, хардуер, инструменти и т.н. Лесен за използване, просто откъснете хартията на повърхността, преди да използвате, и след това нарежете на разстояние от нея по размер с ножица или други инструменти.


Спецификация

Те също купуват с този продукт

Яке Columbia за жени Arcadia Ii
  • New

Яке Columbia за жени Arcadia Ii

BGN 19.53

Обвивка : 100% Найлон; Подплата : 100% Полиестер.Внесени.Цип.Машинно Пране.МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ : Яке Columbia за же