Забава Повдигнати Градинска Алея Външна Метална Повдигнати Плантаторная скоростна Градински скоростна Зеленчукови Плантаторная инсталация за Отглеждане на Цве?

Забава Повдигнати Градинска Алея Външна Метална Повдигнати Плантаторная скоростна Градински скоростна Зеленчукови Плантаторная

BGN 42.48

Наличност

✿【Антиржавейная цвете скоростна】 : Метална въздушното алея за градината може да издържи на теста на околната среда и от време на открито.Подсилена греда с антикоррозийным покритие може да се използва в продължение на дълго време и не е лесно да изгният. ✿【Градинска алея под открито небе】 : Горната част на кутията за засаждане на зеленчуци е проектиран така, че да бъде открита, корените на растенията могат да растат естествено и напълно се абсорбира слънчева светлина, което ще помогне на растенията да растат по-добре. ✿【】 С отворено дъно : по-Добре предпазва корените на растенията, осигурява добър дренаж, като поддържа почвата и хранителни вещества.Осигурете вентилационно въздействие на долния слой на почвата. ✿【Лекотата на монтажа】 : се Използва висококачествена и екологично чиста боя, а на въздушното градина за зеленчуци ще лесен и отнема само няколко минути.Включва насоки за оборудване и монтаж, ясно показващи етапите на изграждане. ✿【Най-добрият избор за засаждане】 : Просторна рама осигурява здравословна среда за зеленчуци, билки, цветя, сукуленти и т.н.!Размерът на леглата за растенията : 4 метра (дължина) х 3 фута (ширина) х 1 фут (височина).Няма нищо свежо от вашите собствени зеленчуци и плодове.Това ще бъде забавно!. Надземни цветни лехи, градини с надземни участъци голям капацитет.Може да се отглеждат различни зеленчуци, лекарствени материали, цветя и растения.Метална повдигнат легло се използва в открито градинарството за осигуряване на добро дрениране, премахване на плевели от почвата.Няма нищо свежо вашите собствени зеленчуци и плодове.Това ще бъде забавно! надземни цветни лехи, градини с големи лехи с голям капацитет.Може да се отглеждат различни зеленчуци, лекарствени материали, цветя и растения.Метална повдигнати легло се използва в открито градинарството за осигуряване на добро дрениране, премахване на плевелите в почвата.Размери на продукта : 4 метра (дължина) х 3 фута (ширина) х 1 фут (височина).Размер на опаковката : 42.5*12.6*2.7 Инчове / 108*32*7 СМ.Тегло на опаковката : 5 КГ. / 11 кг.Цвят : сребрист.Форма : Правоъгълник.


Спецификация

Те също купуват с този продукт