aiGear Обновена Пешеходната Туристическа пръчка, обработен с CNC машина, Треккинговые стик за скално катерене на открито с свистком, Компасный кабел, Черен цвят(WS106X)

aiGear Обновена Пешеходната Туристическа пръчка, обработен с CNC машина, Треккинговые стик за скално катерене на открито

BGN 26.38

Наличност

MILTIFUNCTION : Висококачествена универсална бастун за пеша.На дръжката има шнур, за да е здраво свързват бастун, към вас и не ще се измъкне.Компас, вграден в терминал дръжки, за да ви води, когато излизате навън.Можете да ловите риба, да се размножават огън магниевым прутом и се цепи нещо по пътя си стеклобойкой.МАТЕРИАЛ И ЗАНАЯТЧИЙСКИ ПРОДУКТИ : CNC, изработени от алуминиева сплав 6061-T6 и черно на окисляване на повърхността, повишени накатка и оребрена конструкция повишават противоскользимость, по-трайни и издръжливи, с фитил от вольфрамовой стомана.Инструментите са изработени от неръждаема стомана 304. Струва всеки похарчен пени на това улично туристическа екипировка ЕРП.ПОДВИЖНИ И ТРАЙНИ : лесно се събират и се отделят с помощта на винтови резби в продължение на няколко минути, така че той ще ви спести време и ще бъде преносимо за носене, когато вие излезете на улицата.Просто сложи в раница.Работа с теста, прави алуминиево повърхността на трайно.Съвет от вольфрамовой са се превърнали се прилага към различни повърхности на земята, скалите, поляните, почва и пясък.Технически СПЕЦИФИКАЦИИ : Обща дължина-50,4 инча при формирането на директен дръжки, а по диаметър-с 1.0 инча, дължина 8 сантиметра за всяка точка.Шест черни секции ще обхващат различни хора, вие можете да увеличите или намалите секция, за да получите съответния измерение.Нето тегло : 33 грама(940 г.).ЗАЩО ли АЛЬПЕНШТОК : Бастун може да намали болката в крака, коляното, глезена и ступне, когато пътувате на открито,намаляване на натиска върху коляното си, особено ефективно за освобождаване на затвора.Когато излизате навън, за пътуване, туризъм, разходки на открито, за поддържане на равновесие или самозащита е необходимо portable захарна тръстика.Характеристики : - Висококачествен универсален бастун. - На ръката има шнур, за да е здраво свързват бастун, към вас и не ще се измъкне. - Компас, вграден в терминал дръжки, за да ви води, когато излизате навън. - Можете да ловите риба, да се размножават огън магниевым прутом и се цепи нещо по пътя си стекломечью. - Лесно се събират и отделят, така че той ще ви спести време и ще бъде преносимо за носене на ръка, когато излизате навън. - CNC, изработени от алуминиева сплав 6061-T6 с черен окисляването на повърхността. - Повишени накатка и оребрена конструкция увеличават противоскользящий, по-здрав и издръжлив на върха от вольфрамовой стомана. - Лесно се събират и се отделят с помощта на винтови резби в продължение на няколко минути. - Обработка на теста, прави алуминиево повърхността на трайно. - Бастун за ходене може да намали натиска върху коляното си, особено ефективно за спускане от планината. - за да се поддържа равновесие на тялото или самозащита, има нужда от portable захарна тръстика. - Инструментите са изработени от неръждаема стомана 304.


Спецификация

Те също купуват с този продукт