Преносим Мини-самобръсначка BYRDZD, Автоматична Умна Бръснач, Моющаяся бръснач за тяло, Мъжка Самобръсначка, Подходящ за различни контурите на лицето, Универсален Ел?

Преносим Мини-самобръсначка BYRDZD, Автоматична Умна Бръснач, Моющаяся бръснач за тяло, Мъжка Самобръсначка, Подходящ

BGN 71.40

Наличност

❤ Бързото бръснене, подходящ за различни контурите на лицето, кръгла гума фурнир, гъвкаво бръснене, дори брада в мъртво ъгъл може лесно да се премахне, система за рязане с висока енергия, насладете се на един комфортен и чист. ❤ Въртящо се острие с три листа чист и бръснене без заедания, комбинирано острие с три листа, остър нож за оформяне на брада на 360 градуса, мини-корпус, лесен за носене. ❤ Вградена предохранительная режещата глава, демонтаж, монтаж и почистване е по-надежден, за да се избегне случайна травма на режещата глава при демонтаж или почистване на нож, и може да се демонтира и да се съберат с лек завой. ❤ Дълго време на автономна работа, бързо зареждане, високоскоростен двигател, порт за зареждане за зареждане и свързване, през цялата еластичен фурнир, гъвкаво бръснене, дори в мъртвите ъгли лесно можете да се обръсне. ❤ Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема възможно най-скоро.Използването на обмен на информация и обратна връзка са много добре дошли, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Размер : A.


Спецификация

A:
тип диамант
Номинална мощност:
3W
Капацитет На Батерията:
200 ма
Номинална вход:
5 vdc/0,2 И
Време за зареждане:
около 2 часа
На пълно работно време на работа на батерията:
за около 60 минути
Един добър помощник за грижи бръснене по всяко време, высокоэнергетическая система за рязане, насладете се на комфорта и чистотата на :
Ако имате някакви въпроси за нашия проект, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще се радваме да ви помогнем. :

Те също купуват с този продукт