Автомобилен Тестер за Акумулаторни Батерии 12 v натоварване Тестер Батерии, Lancol M200pro 40-2000CCA Оловно-Киселинната Цифров Автомобилен Анализатор на Батерии Проверка на ?

Автомобилен Тестер за Акумулаторни Батерии 12 v натоварване Тестер Батерии, Lancol M200pro 40-2000CCA Оловно-Киселинната

BGN 65.36

Наличност

【Задължителен инструмент за собственика на колата】Професионален тестер за батерии, използвани за кола.Той може да тества всички батерии 12 V 40-2000 CCA, включително обичайните залята, AGM-плоски плочи, спирала AGM или гел батерии.Дайте общ анализ на приложимостта на батерии,който ще ви помогне предварително да разберете състоянието им, преди те да умрат.Той поддържа система за проверка осигурен срещу превъртане и зареждане, както и проверка на алтернатора и стартера. 【Бързо и точността >99,6%】Благодарение на интелектуална микропроцесор bulit, който прави тестване на бърза и точна, в сравнение с американските Midtronics, индикатор за точността достига до 99,5%.В същото време резултатите от теста могат да бъдат показани в рамките на две секунди. 【Проверка на работоспособността на батерията】В момента той се използва най-модерната в света технология за измерване на проводимост за измерване на реалните усилватели студено осигурен срещу превъртане(CCA) ,капацитет на батерията,състоянието на здравето(SOC),състоянието на зареждане(SOH),вътрешно съпротивление, и на изхода за тестване (Добро, лошо,Замяна). 【Тест стартер и генератор】Micro200 Pro е не само отличен тестер натоварване на батерия, която да проверява системата осигурен срещу превъртане и зареждане на батерии, но също така може да проверите условията на зареждане на генератор и осигурен срещу превъртане на стартера. 【Безопасност и защита на】Благоволи да включи защита от обратно свързване на противоположности.Ако сменяте положителен и отрицателен стълбове,това няма да навреди на вашето устройство и няма да се отрази на автомобил или батерията. 【Поддръжка на множество езици】Той предоставя версия, на 14 езика за различни нужди ,включително : английски, руски, корейски, японски.Френски, Испански, Италиански, Немски.Финландски, холандски, норвежки, шведски, датски и португалски.


Спецификация

Те също купуват с този продукт