Прасенце на Динозаврите, Небьющийся Пластмасова Банка Монети, Сладко Детска спестовна Банка за Деца, Момчета и Момичета, на Коледа, Нова Година, Зелен ( Голям )

Прасенце на Динозаврите, Небьющийся Пластмасова Банка Монети, Сладко Детска спестовна Банка за Деца, Момчета и Момичета,

BGN 22.39

Наличност

???? [ СЛАДЪК БАНКА МОНЕТИ С ДИНОЗАВРИ ] - Тази касичка е страхотна форма на динозавър, вашите деца ще се радвате на поставяне на свои монети в тази очарователна касичка.Това не е само касичка, тя също може да се използва като украшение в стаята на бебето, което ще мотивира децата да се спестят повече монети!. ???? [ НЕБЬЮЩАЯСЯ ПРАСЕНЦЕ ] - Изработена от висококачествена пластмаса, тази детска касичка изключително е трайна.Не е толкова крехка, като керамична касичка, тя не е счупена, как може да си дете го няма се отказах.Може да се използва в продължение на дълго време.Идеален за използване от деца. ???? [ ЛЕСНО да ИЗВАДИТЕ КОЛОФОН ] - В долната част на този паричен банка дино има пластмасова капачка за отвинчивания, просто трябва да завъртите пластмасова капачка, за да се затвори или да я отвори.На децата лесно да се инвестира монети в тази касичка и извадете ги от нея. ???? [ БАНКА МОНЕТИ ДВА РАЗМЕРА на РАЗПОЛОЖЕНИЕ ] - Има два размера тази спестовната банка на динозавър за избор : малък и голям.Малък е подходящ за деца 1-4 години, а големият-за деца от 5-10 години.Изберете правилния размер за вашите деца!. ???? [ Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ДЕЦА 1-8 ГОДИНИ ] - Най-лесният начин да се развие у детето навици за сбережениям-да му страхотна касичка подарък!/ Едно прасенце може да вдъхнови децата да трупат повече монети.Изпратете тази касичка на децата си Рожден Ден, Коледа или Нова година точно сега : ).Най-доброто време за генериране на човек навици да икономисват-това е детството!Позволете им да осъзнаят ползите от спестяване на пари от ранна възраст, те да не са объркани в различни дългове, като пораснат.Нашата касичка за динозаврите е една красива форма и може да бъде поставен на масата като декорация.Вашите деца ще бъдат с по-голямо желание да инвестират в него монети!.Моля, Обърнете Внимание : . 1. Цвят на голям спестовната банка на динозавър по-тъмен, отколкото на малко прасенце банки динозавър;. 2. Малко прасенце динозавър се намира в цветна опаковка кутия, а по-голямата касичка на динозавър-в бяла кутия опаковка;. 3. Може да има малка разлика между обект и изображения, отображаемыми на екрана, ако цифрови устройства са в друго състояние;.


Спецификация

Те също купуват с този продукт