Буксирные огледала ECCPP, подходящи за 1999-2002 г. за Ford F250 за F350 за F450 за F550 Тежкотоварни Буксирные Огледала с Подгряване, с Ръчно разгъване с шарка Черен Сдвоени Огледал?

Буксирные огледала ECCPP, подходящи за 1999-2002 г. за Ford F250 за F350 за F450 за F550 Тежкотоварни Буксирные Огледала

BGN 166.18

Наличност

????Съдържание на ПАКЕТА - Тези огледала Са идеален заместител на 99-02 За Ford F250 Super Duty, 99-02 За Ford F350 Super Duty, 99-02 За Ford F450 Super Duty, 99-02 За Ford F550 Super Duty. ????РЕГУЛИРАНЕ на МОЩНОСТТА - Регулиране на повърхността на огледалото под друг ъгъл, при необходимост с помощта на фабриката за управление на вашия автомобил.Лесно се вижда изглед отзад, намаляване на риска от катастрофа. ????СТЪКЛО С ПОДГРЯВАНЕ - Огледало с подгряване запазва стъклото е прозрачен, за да се види по всяко време.Огледало с нагревател почиства от скреж и лед, което позволява ясно да се види дори в екстремни климатични условия. Прибиращи ПОДЛАКЪТНИЦИ - Прибиращи огледала осигуряват по-голяма зона на преглед, че намалява риска от злополуки, причинени от сляпа зона.Ръчно телескопична удобно, не е необходимо непрекъснато да се облича и да стреля, като това прави огледало върху зажиме. ????В ТОВА ЧИСЛО - 1 двойка огледала (1 Лявото странично огледало и 1 Дясното странично огледало), Ограничена гаранция на шест месеца. 1999-2002 за Ford F250 Super Duty. 1999-2002 за Ford F350 Super Duty. 1999-2002 за Ford F450 Super Duty. 1999-2002 за Ford F550 Super Duty.Корекция на мощността позволява промяна на положението на огледалата за обратно виждане с помощта на превключвател на захранването в превозното средство, така че не е нужно да излизате от колата или достига, за да се регулира ръчно огледало, спестяване на време и сигурност.Когато огледалото се нагрява, нагревател за огледала бързо загрява повърхността на огледалото, бавно премахване на дъжд или мъгла с площ огледала, намаляване на риска от шофиране.Функция телескопирования се извършва ръчно.За това, трябва само да се махне огледалото далеч от колата си, разширяване на полето на видимост, за да може лесно да се види страничната част на ремаркето, за безопасно промяна на лентата на движение, движение или паркиране.Изпъкнала леща гарантира по-добър и по-широк ъгъл на видимост отзад.Той отразява на гърба,страничната и долната част на автомобила, като позволява на водача косвено видим позиция.Той действа като "втора очите" за подобряване на видимостта, намаляване на слепи зони, подобряване на безопасността на движението по пътищата и на значително подобряване на стила и външния вид.Стъпка 1 : С помощта на отвертка свалете определя винт, пластмасова табела с кола.Махнете пластмасов лист, и ще видите фиксиран винт огледала за обратно виждане и врати.С помощта на отвертка свалете винта.Стъпка 2 : С помощта на този инструмент за премахване на старото огледало за обратно виждане и заменете го с нов огледалото за обратно виждане.Стъпка 3 : Заключете крепежный винт на вратата, след това преместете пластмасов лист в изходна позиция и заключете винт.Стъпка 4 : Инсталиране на завършени.След инсталацията, трябва да седна на седалка на водача и инсталиране на огледалото за обратно виждане в правилната позиция, за да осигури най-добрата перспектива.


Спецификация

Те също купуват с този продукт