Обновената версия на 3-в-1 Професионалната Диамантена машина за грижа за лицето, mcwdoit 0-68 cm hg. супена Мощна мощност на засмукване Обзавеждане за грижа за кожата на лиц?

Обновената версия на 3-в-1 Професионалната Диамантена машина за грижа за лицето, mcwdoit 0-68 cm hg. супена Мощна мощност

BGN 75.52

Наличност

????【По-Силно усвояването на】 Усвояването на това професионално диамантения машина може да достигне до 68 км / ч ????Ние също се обновява вътрешната структура на машината, за да я направи по-стабилна и дълготрайна! ????Идеален за салони за красота или домашна употреба. ????【Функция 1 : 9 Диамантени глави】Премахва боклука, белези, петна, бръчки и неравномерную пигментация на кожата. ????【Функция 2 : Вакуумно смукателна терапия(Стъклени Тръби)】 Премахнете акнето и впитайте мазнини и мръсотия, от своето лице, ще подобри кръвообращението в кожата. ????【Функция 3 : Пръскане (бутилки за вода, PVC)】 * Добавяне на течност, като тоник, той пръска мъгливо течност, която успокоява кожата. ????【Се разпространява на 1-годишна гаранция на производителя и на 30 дневна политика за връщане на】 Моля, уведомете ни, ако се нуждаете от някаква помощ.


Спецификация

Те също купуват с този продукт