10 Опаковане на Съдове за отглеждане на растения с Комплекта капаци за влажност, 3 Концентрирана Черни Квадратни Пластмасови Градината-Засаждане на Саксии За озеле?

10 Опаковане на Съдове за отглеждане на растения с Комплекта капаци за влажност, 3 Концентрирана Черни Квадратни Пластмасови

BGN 10.39

Наличност

[Чудесен дизайн] : саксия с малък размер, с капак и тава, горна ключ може свободно да се коригира, лесно за регулиране на температурата и влажност на вашите растения ще растат по-добре. [Набор от саксии] : Вие ще получите комплект от 10 кв. саксиите, в това число 10 черни саксии с разсад, 10 прозрачни капаци за регулиране на влажност и 10 тави за саксиите.Вие и вашите деца можете много лесно да получите удоволствие от засаждането. [Размер] : Размер на саксията 2,7" Х 2,7 Х 3.1", подходящ за малки растения и семена.Размерът на покрива 3" x 3" x 2,7", с регулируем превключвател, идеален за саксия.Възглавница за мини саксия 2,8" x 2,8", за да се предотврати изтичане на вода, за да си бюро и работното място са чисти. [Високо качество] : Нашият набор от саксии за разсаждане е изработена от висококачествена пластмаса.Черно саксия утолщен, устойчив на падане и е трайна.Отдолу има няколко малки дупки, които ще се контролира загубата на вода в почвата и да се осигури достатъчно количество въздух за корените.Прозрачен капак ви позволява лесно наблюдение на състоянието на растенията. [Многократно използване] : Тези пластмасови саксии са идеални за засаждане на растения, пресаждане на растенията, озеленяване и създаване на градини за растенията.Ние предлагаме висококачествени продукти и услуги, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Малки саксии за растения с влажна капак.


Спецификация

Те също купуват с този продукт