Топчета За Ремонт на зъбите, Мултифункционален Комплект За Временен Ремонт на Зъбите Мъниста за Временен Ремонт на Зъбите за пломбировочного Материал за Липсващи

Топчета За Ремонт на зъбите, Мултифункционален Комплект За Временен Ремонт на Зъбите Мъниста за Временен Ремонт на

BGN 8.31

Наличност

ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Козметични покритие за зъбите могат да бъдат прикрепени директно към зъбите.Те са лесни за използване.Те могат автоматично да се разтварят при контакт с гореща вода, че да е удобно за следваща употреба.ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО : когато има истински зъби.Използвайте подходящата температура, за да може лесно да се формира зъбите си.При висока температура материал става прекалено мек, прекалено тънък и лесен за оформяне.Ако температурата е твърде ниска, материалът е твърде трудно; Моля, опитайте.УВЕРЕТЕ се : Изкуствени зъби може да ви помогне да скрие липсващи зъби.Те могат уверено да се усмихва и лесни за почистване.Просто използвайте четка за зъби за почистване на вставных на зъбите.НЕ се ИЗИСКВАТ НИКАКВИ ПРЕПЕЧАТКИ в ТАВА ИЛИ АЛЬГИНАТА : Не са необходими специални инструменти или оборудване, повечето клиенти са лесни за употреба и могат да създадат нов зъб за броени минути, надежден материал, безопасен и нетоксичен, разлагающийся, ще продължи няколко месеца.ТОЗИ ПРОДУКТ е БЕЗОПАСЕН : нетоксичен и безвреден.Моля, не се колебайте да го използвате.Не се изисква специална обработка, ако при принудително непредумишлено поглъщане на този продукт се разгражда.На разпадни продукти, могат да метаболизироваться от организма.Цвят : от 20 г.


Спецификация

Състояние:
100% Чисто Нов
Вид на продукта:
Материал за временно ремонт на зъбите
Допълнителен тип:
10 г, 20 г, 50 г, 100 г
Време за Техническо обслужване:
Около няколко месеца, самият продукт не е износостойким и термостойким, така че ежедневното използване не е подходящ за продължителна употреба
Забележка:
1 g от продукта,-това е повече от един зъб
Списък на пакетите:
1 х Чанта, изработена от мъниста за ремонт на зъбите :
1. Точно като протеза, установен стоматолог, протеза трябва да се увиват около него. :
2. Само че направени от зъби сравнително бяло. Ако има разлика в цвета между зъбите и около зъбите, можете да ги оцветите, чрез накисване в продължение на чая. :
3. Използвайте, когато имате истински зъби. Температурата трябва да се регулира така, че да може лесно да се даде желаната форма.Температурата е висока, материалът е прекалено мек, прекалено тънка, лесно придаване на форма; Температурата е твърде ниска, материалът е твърде неподвижен :

Те също купуват с този продукт