Набор от Празнични Аксесоари за партита HAPYCITY 144Pack За Динозаврите Предлага 24 Идеални за Опаковане, За Динозаврите и За Рожден Ден, Включително Чинии, Салфетки Чаши В?

Набор от Празнични Аксесоари за партита HAPYCITY 144Pack За Динозаврите Предлага 24 Идеални за Опаковане, За Динозаврите

BGN 63.44

Наличност

???? ????Чудесен подарък за вашите деца????????????????? Комплект за партита на динозаврите е достатъчно сложен, за да украсят красива и интересна тематична парти.Различни фигури на динозаври, добре се допълват перфектната мечта на вашите деца, представяйки им фантастична изненада. ???? ????144 Част Включва в себе си??? ?????Опаковката е 144 парчета, в която влизат всички : трапезария чинии 24x9 инча, 24 ножа, 24 вилици, 24 лъжици, 24 салфетки, 24 чаша. ???? ????Високо качество???? ????Прекрасен комплект е изработен от висококачествен, действително нетоксичен и безопасен материал.Нетоксичен материал прави използването му много по-удобни за нашите клиенти.??????? Подходящ за различни поводи????????????????????????????????? Аксесоари за партита на динозаври може да се използва в различни случаи, като например рожден ден, детски душ, ден на благодарността/Коледна домашно парти, на пикник и т.н. Просто предлагам ви една отлична атмосфера. ???? ????Спести време??? ?????Аксесоари за партита на динозаврите е много пълен, които включват в себе си всичко необходимо за една фантастична тематични партита.Не губете повече време, енергия и пари за мач-реванш.След като партито свърши, лесно можете да я организира.Няма Прибиране На Реколтата!.Описание на продукта-Добри декорация на партита за вашите деца искате красива и запоминающуюся парти по случай рождения ден.Ако това е така, комплект бижута за динозаврите на рожден ден-чудесен избор за вас.Той включва в себе си това, което ви трябва на партито, което може да украсите фантастична тематична парти с динозаври, оставяйки вашите деца голяма изненада.Можете да получите 2 4x9-цолови кът чинии 24x ножове 24x вилици 24x лъжици 24x кърпички 24x чаша.


Спецификация

Те също купуват с този продукт