Водослив 200-Галлонный Издръжлив Кана за филтриране на вода за 10 чаши с 1 филтър, Сертифициран от NSF, Срока на експлоатация на 5 Пъти Намалява съдържанието на олово, фл?

Водослив 200-Галлонный Издръжлив Кана за филтриране на вода за 10 чаши с 1 филтър, Сертифициран от NSF, Срока на експлоатация

BGN 21.59

Наличност

Ефективно филтриране : Този филтър за вода е сертифициран по стандарт NSF 42 за намаляване на хлор, вкус и мирис.Това също ФНИ 372, сертифициран за съдържанието на неэтилированных материали.Ние сме приели различни модерни филтриращи материали за намаляване на пясък, котлен камък, по-големи частици, хлор, йони на калций, магнезий и други примеси, тествани на външна лаборатория.Освен това, филтърът също така помага да се омекоти водата и подобряване на вкуса.Както винаги, Waterdrop гарантира, че всяка глътка вода ще бъде чиста и свежа.Удобен за потребителя дизайн : 1) Отворете капака само с върха на пръста.Силиконов ремък разработен, за да ви предложи по-голямо удобство. 2) Пылезащитная на кутията гарантира, че прахът да не попаднат в филтрирана вода, при запазване на нейната чиста и безопасна за пиене. 3) Интелигентна показател за срока на експлоатация на филтъра следи състоянието на филтъра и ви напомня за необходимостта своевременно да се замени касета филтър.Бързо филтриране и дълъг живот : 1) Този стомна за вода осигурява бърз разход до 0,5 г / мин. само трябва Да се изчака минута, за да изпълни своята кана с капацитет 10 чаши с такава скорост филтър.Губете ценно време за по-важни неща, отколкото да се чака. 2) Вие можете да получите до 3 месеца от срока на експлоатация на филтъра или 200 литра филтрирана вода от този филтър.Това потенциално може да ви спести около 6152 пластмасови бутилки с вода на година.Спестете своите пари и опазвайте планетата в момента.Точно конструкция отговаря на 100% : О пръстен на фильтрующем патронник може напълно да се предотврати попадането на вода от чешмата в отфильтрованную вода.Това означава, че всяка капка вода от тази стомна за вода, чисто и безопасно.По същия начин, специално проектирана дръжка улеснява задържане на филтъра.Много здрава конструкция : 1) Стомна за филтъра за вода е изработен от устойчиви материали, за да се изключи възможността за образуване на пукнатини и, като следствие, на риска от изтичане на вода. 2) се Използва голямо сцепление – достатъчно силно, за да може да е здраво държат. 3) Делото може идеално да се обърне към кувшину по време на зреенето на филтрирана вода.Waterdrop се ангажира с лекота да отговарят на вашите ежедневни нужди от вода. ⚡Моля, избягвайте помещения кана с филтър за вода и пряка слънчева светлина.


Спецификация

Те също купуват с този продукт