Басейни над земята, за семейство - Надуваем басейн 12 фута 35,4 инча ,Лесно приспособима, Надуваем детски басейн, Надуваем Басейн, детски басейни, за да задния двор, въз?

Басейни над земята, за семейство - Надуваем басейн 12 фута 35,4 инча ,Лесно приспособима, Надуваем детски басейн, Надуваем

BGN 52.72

Наличност

????【Надземен басейн】- Надуваем фамилен басейн с размери 12 метра*35,4 инча, по-голяма височина, могат да се настанят от 8 до 10 души за игра. ????【Лесна употреба】- Разширяване на професионални надуваеми басейни на равна повърхност, надуйте горния пръстен, впрысните вода и автоматично форма.Не трябва да чакат твърде дълго.Хайде, взрывай басейни за деца!. ????【Висок материал и дълготрайност】- Детски басейн изработен е от висококачествени екологично чист PVC.Дебелината на детски басейна е 0,53 mm, който се отличава с висока износоустойчивост, е здрава и не се страхува от слънцето. ????【Летен подарък】- Можете да поставите възрастни рибки в задния двор, косене на трева и да се присъедините към лятната парти край басейна, заедно!Насладете се на прохладата и веселие на лятото!Детски басейн-най-добрият летен подарък за семейството и приятелите си!. ❤【Забележка】- Моля, уверете се, че на дъното в басейна няма остри предмети.Освен това, в този надземно басейна няма филтърни помпи и въздушни помпи.Ако имате други въпроси, можете да се свържете с нас чрез .Цвят : Син.


Спецификация

Те също купуват с този продукт