CY занаятите 11x14 Прозрачно Акрилно Монтиране на стена Плаващ Безрамная Рамка За снимки ,Колаж, Фоторамки за Сертификат за степен на дисплея и Снимки 8x10/8 ,5x11/8x12 см,Дво?

CY занаятите 11x14 Прозрачно Акрилно Монтиране на стена Плаващ Безрамная Рамка За снимки ,Колаж, Фоторамки за Сертификат

BGN 15.19

Наличност

❤ПРИЛОЖИМ РАЗМЕР : Пълен кадър 13x16 инча,идеален за сертификат за степен на дисплея или изображения, 11x14 инча с мат,също е подходящ за друго изображение с по-малък размер с мат.Както за вертикално, така и за хоризонтална стена на дисплея. ❤ХАРАКТЕРИСТИКИ : Рамки са изработени от леене с акрилни панели клас А,която има същата яснота, че и стъкло, но не е толкова крехка, тъй като тя, и всички рамки, устойчиви на uv радиация, което може да предпазва изображението от избледняване под слънчева светлина или флуоресцентным светлина, това ще удължи срока на експлоатация на вашите снимки!. ❤ЧУДЕСЕН ДЕКОР : Тези прозрачни рамки за картини в модерен стил, подходящи за всеки декора,те ще направят вашия дом по-топъл,а също така добре ще се побере в офис, на работното си място или на галерията.Идеален за показване на снимки,дипломи,документи,гравюри, произведения на изкуството и т.н. Те са по-напреднали и с вкус подбрани от дървени или пластмасови рамки. ❤ВИСОКО КАЧЕСТВО : Нашите рамка за снимки гладка и плоска, тя е с извити ъгли и заоблени ръбове, без остри чеп, добре направена, Това е идеален подарък за вашите родители,приятели,любим и колега и т.н. ❤УСЛУГА : Ако по някаква причина не сте напълно доволни от покупката си - ако той се счупи,повреден при доставка или дори ако промените мнението си-просто ни кажете и ние да я заменим, или ще ви възстановим парите обратно, по ваш избор!.Кристално чист акрил. Висока скорост на пропускливост на светлина с 92%.Отлична устойчивост на атмосферните влияния.Висока твърдост на повърхността и блясъка на повърхността.Висока производителност при високи температури.Първокласни закрепване, За да се Противопостави.Гладки и плоски ръбове са със заоблени ъгли.Лесен за почистване.


Спецификация

Те също купуват с този продукт