KCRTEK 255 бр. Авто Пластмасов фиксатор на бронята Нитове Скоби и крепежни елементи Комплект фиксаторов за врата обшивка Крило за Автоматично набиране на притискателн?

KCRTEK 255 бр. Авто Пластмасов фиксатор на бронята Нитове Скоби и крепежни елементи Комплект фиксаторов за врата обшивка

BGN 25.20

Наличност

✔Средства за ремонт на каросерията KCRTEK : 5 инструменти за теглене на устройството,10 кабелни основи и 240 бр. пластмасови скоби се използват за фиксаторов splash щит,облицовки, врати,врата табло,броня,крило,капака на двигателя,на скобата на радиатора и смяна на лентата на покритие за Toyota,GM,Ford,Jeep,Honda,Acura,Bmw,Subaru,Chrysler,Nissan, Mazda и много други.Той също така могат да работят с някои приложения,като автомобили, мебели и електронно оборудване. ❤ Не се притеснявайте,автомобилни ключалки не са подходящи за вашия автомобил.ако вашият автомобил е специален и не можете да го използвате,моля,предоставете информация за превозното средство и за това,къде го използвате,ние ще заменим безплатно вас нова.12 популярна размер с дупка от 6,3 мм(1/4"), 6,4 mm(1/4"), 7,1 мм(9/32"), 7,8 mm(5/16"), 8 mm(5/16"), 9 мм(23/64"), от 9,5 мм(3/8"), от 10 мм(23/64") за замяна на счупени фиксаторов. ✔Комплект притискателния фиксатор и пластмасови нитове, изработени от трайни и трайни нейлонового материал,който е силен и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне. ✔5шт закрепване на romover позволяват бързо и лесно да се свали дверную лента на колата и щипки за тапицерия,без да вредят на тях,и лесно да получите достъп до зоната с ограничен достъп.10шт черна найлонова кабелна замазка се използва широко в бита,строителната промишленост,електронна промишленост, производството на автомобили, монтаж на кабели и проводници. ✔Пакетът включва 240 бр. автомобилни щипки;1 бр. пластмасова кутия за съхранение;5 бр. Инструмент за премахване на застежек;10 бр. Кабелни превръзки.Моля,проверете размера,вида и формата на скоби, за да сте сигурни, че това е точно този, който ви е нужен.Ние предлагаме безпроблемна гаранция от 18 месеца и приятелско обслужване на клиенти.


Спецификация

Те също купуват с този продукт